Специализирана операция с цел противодействие на битовата престъпност, осигуряване на добър

...
Специализирана операция с цел противодействие на битовата престъпност, осигуряване на добър
Коментари Харесай

Спецакция и в област Търговище

Специализирана интервенция за противопоставяне на битовата престъпност, обезпечаване на добър публичен ред и пътна сигурност започва в среднощ на територията на област Търговище, оповестиха от полицията.

В засилените контролни дейности, които ще продължат през целия ден, са включени екипи на " Охранителна полиция ", " Пътна полиция ", „ Икономическа “ и „ Криминална “ полиция в регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи, на трите районни ръководства в състава на дирекцията, както и екип на Групово дело „ Жандармерия “.

Ще има осезаемо полицейско наличие в уязвими и отдалечени региони на региона. Основните акценти в инспекциите са свързани с предварителна защита на закононарушения против личността и собствеността на жителите, обири и незаконни отнемания на коли, контрабанда на акцизни артикули, противопоставяне на притежанието и разпространяването на опиати.

Паралелно се реализира засилен надзор на водачите на коли за недееспособност, ръководство след приложимост на опиати и алкохол, както и за съблюдаване на скоростните режими с оглед недопускане на предпоставки за пътни произшествия.

При констатиране в хода на акцията на нарушавания, изискващи способената интервенция на други органи или институции, е основана организация за своевременното им уведомяване за взимане на отношение по случаите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР